dijous, 8 de setembre del 2011

10 de Setembre: Actes Assemblea de Joves i Alternativa per Subirats-CUP


Aquest cap de setmana hi ha diferents actes organitzats per diferents col·lectius de l'Esquerra Independentista i també per l'APS-CUP i l'Assemblea de Joves de Subirats. També us informem que hem comprat estelades perquè es puguin penjar el dia 11 de setembre (i els dies que es vulgui). Hi haurà un punt de venda a la Plç. Subirats de Sant Pau d'Ordal però si algú en vol vendre en alguna altre punt o hi està interessat però li és impossible anar dissabte a Sant Pau, que ens ho faci saber.

ACTES:

Divendres 9. Concert a Meritxell Gené, Sopar, acte polític de l'Esquerra Independentista del Penedès i concert amb els Gormandells(a Vilafranca del Penedès, Plç. Santa Maria des de les 19h). Si algú vol apuntar-se al sopar que avisi a la Laura Rafècas o al Ramon (678 99 55 69) https://www.facebook.com/event.php?eid=183169268422165

Dissabte 10. Barraca a la plaça Subirats a partir de les 12h. i sopar a les 22:00 i tot seguit festa amb punxadisc. Organitzat per Assemblea de Joves i APS-CUP.

Diumenge 11. Diversos actes a Barcelona i a altres localitats. A les 17:00, Manifestació amb sortida a plaça Urquinaona. (http://www.endavant.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1198&Itemid=1)

Diumenge 11 a les 19h   Acte a l'Ajuntament de Subirats amb Xerrada de l'Historiador Ramon Arnabat i la participació d'un Esbard de Sant Cugat.


Esperem la màxima participació i visca els països catalans lliures.




--
Alternativa per Subirats
Candidatura d'Unitat Popular

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada